O Nás

Jsme společnost, jež se více než 15 let zabývá energetickými úsporami budov, komerčních provozů a komerčních budov. Vlastníme několik užitných vzorů týkajících se zejména způsobu zapojení fotovoltaických elektráren v bytových domech. Při realizaci dbáme na dvě hlavní věci:

Individuální přístup

Ke každému zákazníkovi, případně jeho objektu, přistupujeme vždy zcela individuálně. Vždy provádíme návštěvu zákazníka, pracujeme s co nejpřesnějšími daty, ať už se jedná o spotřebu elektrické energie, tepla apod. Díky tomu je navrhované řešení vždy optimalizované pro každého zákazníka zvlášť a proto je možné dosáhnout maximální efektivity instalovaných opatření.

Bezpečnost

Pro realizaci zejména v oblasti fotovoltaických elektráren používáme jedny z nejbezpečnějších komponentů na trhu. Zatímco ostatní řeší bezpečné rozpojení FV panelů až v případě požáru, jedno z našich revolučních řešení má trvale nízké napětí a fotovoltaická elektrárna vůbec nezasahuje do požárního objektu – je tedy pouze na střeše. Jelikož každý FV panel je řízen samostatně, nepotřebuje ani problematické a poruchové optimizery. Naše řešení tedy funguje s maximálním výkonem a preventivně, ostatní pouze řeší důsledky svého méně bezpečného řešení. Jako jediný dodavatel komponent pro FVE,  dokážeme mít na fotovoltaice trvale bezpečné napětí kolem 45 V, což je napětí, které pro člověka nepředstavuje životu ohrožující nebezpečí. Celý systém navíc podléhá nonstop monitoringu. 

bezpečnost je naše priorita.

Chcete získat dotaci?

Uvažujete o fotovoltaických panelech nebo tepelném čerpadlu? Zařídíme pro Vás celý projekt od dokumentace, realizaci až po vyřízení dotace.